Tandlæge i Hasselager

Vi mener, at optimal, langsigtet tandpleje er grundlagt for sunde og raske tænder, der holder hele livet. Derfor har vi hos Tandlæge Margit Larsen i Hasselager fokus på at yde en service, som garanterer vores patienter de bedste rammer for et sundt tandsæt.

Personlig behandling

Med udgangspunkt i klinikkens mange års erfaring og store faglige viden lægger vi stor vægt på, at god tandpleje kræver individuelle hensyn. Vi planlægger således vores behandlinger i fællesskab med den enkelte patients, så vores tandbehandlinger indfrier patientens forventninger.

Baggrunden for vores individuelle hensyn er også, at alle behandlinger – mindre såvel som de større og mere avancerede – kræver forståelse og indsigt for at kunne fungere optimalt. Derfor har det altid været vigtigt for os, at alle vores patienter får et fuldt overblik over deres tandbehandling, før behandlingen starter. I vores øjne er information og kommunikation grundstenene for, at din behandling er en positiv oplevelse for dig.

Vi rådgiver dig om dine tænder

Vi stiller også vores ekspertise til rådighed, hvis du har behov for en vurdering af såvel dit nuværende som fremtidige behandlingsbehov. Lad os i fællesskab lægge en plan for fremtiden. Vi kalder det en ”tilstandsrapport” for din tandpleje.

Målrettet langtidsplanlægning og rådgivning er et af vore specialer. Tandlæge Margit Larsen i Hasselager kan normalt tilbyde selv de mest avancerede former for tandbehandlinger. Skulle der mod forventning opstå en situation, hvor du har brug for en helt speciel behandling, bliver du henvist til en af vore samarbejdspartnere blandt landets bedste specialister.

Smertefri behandling i trygge rammer

Vi vil gerne være din foretrukne tandlæge i Hasselager. Derfor gør vi en ekstra indsats for, at vores patienter føler sig trygge. Det indebærer, at vi lægger særlig vægt på, at alle behandlinger er så smertefri og skånsomme som muligt. Under normale omstændigheder er vores behandling faktisk helt smertefri.

Vi arbejder desuden aktivt med at skabe trygge og tillidsvækkende rammer for vores patienter, så tandlægeskræk ikke skal stå i vejen for en optimal tandpleje. Vi er naturligvis medlem af Dansk Tandlæge Forening. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde!

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandlægeklinik i Hasselager. Vi er centralt placeret tæt på offentlige transportmuligheder, og vi er derfor nemt tilgængelige for dig, der søger tandlæge i Hasselager og omegn. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at blive patient hos os, er du altid velkommen til at kontakte os – enten på tlf. +45 86 28 45 15 eller via vores kontaktformular her på siden.

Hvem er vi

Billede af Margit

Tandlæge – Margit Larsen

lotte_krogsager

Klinikassistent – Lotte Krogsager

20180205_133300

Klinikassistent – Judy Andersen

KONTAKT MARGIT LARSEN

Du er altid velkommen til at kontakte os. På kontakt siden kan du også sende os en besked.

Kontakt os her

Navigation