Tandlæge Margit Larsen – tandlægeklinik nær Hørning

Leder du efter en professionel tandlæge nær Hørning, så er du kommet til det rette sted. I vores tandlægeklinik står vores dygtige behandlere altid klar til at modtage dig i trygge og tillidsvækkende rammer. Vi ønsker at give vores patienter den bedste forudsætning for et sundt og flot smil, og derfor har vi specialiseret os i en lang række forskellige behandlingstyper. Vi kan således varetage alt lige fra det regulære tandeftersyn til de mest avancerede former for tandbehandlinger.

Af den grund er vi det oplagte valg for dig, der søger en alsidig og kompetent tandlæge nær Hørning.

Vores tandlæge tæt på Hørning tilbyder en personlig behandling

Ingen af vores patienter er ens, og det samme gælder deres tænder. Som tandlæge i Hasselager nær Hørning gør vi derfor en dyd ud af at tilbyde en personlig behandling baseret på den individuelle patients ønsker og behov. Dette kommer til udtryk ved, at vi i fællesskab med patienten, planlægger behandlingsforløbet, så den pågældende føler sig velinformeret gennem hele processen. Vi er af den overbevisning, at god kommunikation er en vigtig del af vores service, da dette afføder en positiv og tillidsfuld relation mellem os og vores patienter.

En god og smertefri oplevelse

Vi er opmærksomme på, at mange danskere lider af en form for tandlægeskræk, hvor de forbinder tandlægebesøget med en smertefuld og ubehagelig oplevelse. Hvis du, ligesom mange andre, lider af tandlægeskræk, så kan du med fordel benytte dig af vores tandlæge ikke langt fra Hørning. Vi har mange års erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og vi gør vores allerbedste for at sikre, at dit næste tandlægebesøg bliver en positiv og smertefri oplevelse.

Når du besøger vores klinik, foregår behandlingen i trygge rammer, og du inddrages i behandlingen fra start til slut. Vi tager os den nødvendige tid til at informere dig om alt, hvad vi foretager os, og vi presser dig aldrig til noget, som du ikke selv føler dig komfortabel med. Vores mål er at gøre behandlingen så skånsom og smertefri som muligt, så du fremadrettet kan føle dig tryg, når du besøger os fra Hørning.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores tandlægeklinik nær Hørning. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, eller ønsker du at blive patient hos os, så er du altid velkommen til at ringe til os eller kontakte os via kontaktformularen.

Navigation