Margit Larsen – Din tandlæge nær Solbjerg

Leder du efter en dygtig og professionel tandlæge tæt på Solbjerg, så er du kommet til den rette. Tandlæge Margit Larsen har mange års erfaring med tandplejning og er det naturlige valg, når det kommer til valg af tandlæge nær Solbjerg.

Tandlægeklinikken har stor forståelse og indsigt i patientens behov og udfører altid en skånsom og smertefri behandling, så du går herfra med et sundt tandsæt og et smil på læben. Vi tager hensyn til dine individuelle behov, da intet tandsæt er ens.

Personlig behandling hos Margit Larsen

Vores tandlægeklinik drives af tandlæge Margit Larsen og klinikassistent Lotte Krosager. Hos din tandlæge nær Solbjerg bliver du budt velkommen af det samme personale hver gang, så du føler dig tryg og tilpas, når du træder indenfor hos i vores tandlægeklinik.

Vores klinikassistent, Lotte Krosager, byder dig velkommen i klinikken og står klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende behandling, tandlægeskræk mm., så du får den bedst mulige behandling. Du kan altid henvende dig til personalet, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Vi kan med vores mange års erfaring svare på spørgsmål, tilbyde råd og vejledning både før, under og efter behandlingen.

Professionel og grundig tandlæge tæt på Solbjerg

Tandlæge Margit Larsen har mange års erfaring og stor faglig viden indenfor tandlægefeltet. Du kan mærke vores professionalisme ligeså snart, du sætter dig til rette i tandlægestolen. Opmærksomheden er rettet mod dig, dine tænder og behov. Behandlingen udføres altid med stor grundighed i et behageligt miljø i vores rare og lyse lokaler.

Vi udfører en bred vifte af opgaver, hvor vi har stort fokus på skånsom og smertefri behandling. Tandlæge Margit Larsen kan med sine mange års erfaring udføre simple og mere komplekse tandbehandlinger afhængigt af dit tandsæt. Vi er derfor det naturlige valg, hvis du søger en dygtig og professionel tandlæge nær Solbjerg. Vi har den enkelte persons behov i fokus, så vores patienter får det smil, de altid har drømt om.

Vi har altid tid til en snak

Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores tandlægeklinik til en snak, hvis du har spørgsmål vedrørende behandling, tandlægeskræk eller andet. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan blive fortrolig med dit tandsæt.

Tandlægeklinikken ligger placeret på Hovedvejen 46 i Hasselager, det er derfor let at komme til, hvis du søger en dygtig tandlæge tæt på Solbjerg. Kontakt os via vores kontaktformular her på siden eller på telefon.

Navigation