Tandlæge Margit Larsen

Tandlæge
Margit Larsen

Venlig tandlæge nær Tranbjerg

Når du skal vælge tandlæge tæt ved Tranbjerg, er det vigtigt, at du finder en, som du stoler på. Din mund er nemlig et følsomt område, som kræver omhyggelig og erfaren pleje, og derfor er tillid et afgørende nøgleord, du skal have i tankerne, når du søger tandlæge. Vil du have fat i os nu? Så ring på +45 86 28 45 15 eller udfyld kontaktformularen her.

 

Hos Tandlæge Margit Larsen nær Tranbjerg satser vi på at skabe et miljø, som vores patienter føler sig velkomne og tilpasse i. Da mange er utrygge ved at gå til tandlægen, er trygge rammer også en stor del af at drive en tandlægepraksis – vi ønsker at gøre det til en positiv oplevelse at gå til tandlægen.

Tillid til sin tandlægepraksis handler nemlig ikke kun om at stole på sin tandlæges faglige kunnen. Det handler også om, at du som patient føler, at de fysiske omgivelser giver dig tryghed, og at de lever op til, det de danner ramme om – en kvalificeret behandling.

Kontakt os for at høre nærmere om vore behandlingsmetoder, eller hvis du har andre spørgsmål!

Etikken kommer først

Du kan trygt vælge os som din foretrukne, lokale tandlæge ved Tranbjerg, hvis du ønsker at være patient hos en tandlæge, som lever op til ovenstående beskrivelse. Hos os har vi stor erfaring med alle almindelige tandbehandlinger – lige fra de mest enkle til de mere komplicerede.

Vi er desuden medlem af Medlemsskab i Dansk Tandlæge Forening, og det forpligter!
Som medlem skal vi nemlig kunne leve op til et omfattende etisk regelsæt. Det indebærer for det første, at vi skal kunne vejlede dig i, hvordan du vedligeholder din tandsundhed. Men det indebærer også, at vi er forpligtede til altid at vurdere dine behandlingsbehov på baggrund af videnskabelig erfaring og dokumentation. Ikke mindst indebærer vores medlemskab af Dansk Tandlæge Forening også, at vi løbende forbedrer vores faglige kunnen, og at vi henviser dig til en anden specialist, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Skånsom og ansvarlig behandling

Heldigvis kan vi udføre langt de fleste behandlinger i vores egen klinik. Hvis det skulle ske, at vi ikke kan tilbyde dig den nødvendige behandling, bliver du naturligvis henvist til en af vores samarbejdspartnere – ligesom det forventes af os.

Vi garanterer dig en skånsom, ansvarlig og grundig behandling, som vi altid tilrettelægger i samarbejde med dig. Foruden sørger vi for at informere dig grundigt inden en behandling, så du aldrig er i tvivl om, hvad der kommer til at ske.

Vi er med vores placering tæt på offentlig transport nemt tilgængelige, når du skal bruge en tandlæge i Tranbjerg og omegn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige klinik. Du kan få fat i os på tlf. +45 86 28 45 15 eller vha. kontaktformularen her.

KONTAKT MARGIT LARSEN

Du er altid velkommen til at kontakte os. På kontakt siden kan du også sende os en besked.

Kontakt os her

Navigation